Productnieuws, Tuin & Vijver

Waarom Garden Lights zijn tijd ver voor is…

Garden Lights van Techmar is een uiterst innovatief product. Waar men vroeger dikwijls veel geld moest neertellen om tuinverlichting te installeren door een elektricien kan je vanaf nu met Garden Lights zelf aan de slag. Tuinverlichting op laagspanning, veilig voor uzelf, uw kinderen en uw huisdieren.

Uw tuin, misschien wel de belangrijkste ruimte in uw huis.

Een gezellige tuin is veruit de leukste ruimte van ons huis en het liefst van al willen we zoveel mogelijk van deze zalige plek kunnen genieten. Om er ook na valavond te kunnen vertoeven is tuinverlichting een must have! Tuinverlichting zorgt immers voor de juiste sfeer en de meest memorabele momenten.

Tuinverlichting duur? Niet met GardenLights!

Als u vroeger dacht aan tuinverlichting wist u dat u diep in de buidel moest tasten, uw gazon stevig moest omspitten om de bekabeling minstens 50cm diep te installeren en dat de installatie best door een opgeleide elektricien kon gebeuren. De genstalleerde verlichting moest immers mee worden opgenomen in het bekabelingsplan van uw woning en de elektriciteit moest opnieuw worden gekeurd.

Door de hoge kosten die hier mee gepaard gingen besloot men dikwijls om de grote investering toch nog wat uit te stellen en nog even verder te doen met een kampeerlichtje in de parasol. Vanaf nu moet u niet langer wachten met de inrichting van uw tuin, dankzij GardenLights!

12V Plug-and-play

GardenLights kan je zeer eenvoudig zelf installeren dankzij de handige online instructies:

  1. Kies je verlichting in ons uitgebreide assortiment
  2. Kies een transformator
  3. Kies de kabels
  4. Plaats de verlichting
  5. Geniet!

Ook slimme verlichting in het gamma

Wil je de tuinverlichting ook kunnen bedienen met je smartphone? het kan!

Breng jouw tuin tot leven met de nieuwe smart lampen van Garden Lights Plus! Verander jouw tuin in een kleurrijk geheel of laat de verlichting automatisch aangaan wanneer het donker wordt. Met de Garden Lights Plus app heb je alles zelf in de hand!

Voor sommige toepassingen is warm wit licht alles wat je nodig hebt. Voor andere toepassingen kan jouw tuin wellicht wel wat kleur gebruiken. Met het kleurenwiel en het wit -warm wit kleurenwiel bepaal jij de sfeer in jouw tuin. Je kunt de sfeer aanpassen aan elke soort gelegenheid: een diner met vrienden, een groot feest of ontspannen moment op een late zomeravond. Ben je tevreden over de kleurstelling? Sla deze op als scene om altijd de juiste sfeer terug te kunnen halen.

Garden Lights Plus is de SMART productlijn van Garden Lights, een 12 volt buitenverlichtingsconcept. 12 volt staat voor veiligheid. Veilig voor de persoon die de buitenverlichting aanlegt en veilig voor de spelende kinderen en dieren in de tuin. Daarnaast is onze buitenverlichting eenvoudig aan te leggen, op ieder moment uit te breiden en geschikt voor alle tuintypes. Plug&Play!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *